Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir ev aldığını görmek

Rüyada büyük bir ev aldığını görmek

Rüyada büyük bir ev aldığını görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, çok zengin olacağına delalettir.

Rüyada büyük bir ev aldığını gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser ya da gereğinden fazla kötümser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada büyük bir ev aldığını görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarının artacağına delalet eder.

Rüyada büyük ev aldığını görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşunun ev aldığını görmek adını işiyle duyuracağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada yakınının ev aldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ev aldığını görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin ev aldığını görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine işaret eder.

Rüyada ev eşyası aldığını görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına inanılır.

Rüyada eve köpek aldığını görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, mutlu günler yaşanacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments