Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin emekli olduğunu görmek

Rüyada annesinin emekli olduğunu görmek

Rüyada annesinin emekli olduğunu görmek söz ve yetki sahibi olacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine inanılır.

Rüyada annesinin emekli olduğunu gördüyseniz:

  • Bir an da eski arkadaşlarınız, ortaklarınız, müşterileriniz veya akrabalarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

Rüyada annesinin emekli olduğunu görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada emekli olmak hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına alamet eder.

Rüyada emekli polis görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına delalettir.

Rüyada genç yaşta emekli olduğunu görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, ticaret hayatına atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada emekli komutan görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada emekli albay görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına yorulur.

Rüyada emekli asker görmek işlerinin hafifleyeceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada başkasının emekli olduğunu görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments