Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir saray görmek

Rüyada eski bir saray görmek

Rüyada eski bir saray görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, güzel günler yaşanacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada eski bir saray gördüyseniz:

  • Sizi yanıltmayacak.

Rüyada eski saray görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına delalettir.

Rüyada eski bir saray görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, geleceğin güzel olacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz sarayı görmek elindekileri kaybedeceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz saray görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine delalettir.

Rüyada altın saray görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada saray gibi bir ev görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada saray merdiveni görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına inanılır.

Rüyada büyük bir saray görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments