Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın saray görmek

Rüyada altın saray görmek

Rüyada altın saray görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada altın saray gördüyseniz:

  • Artık önemini veya işlevselliğini yitirmiş bazı düzenlemeler veya anlaşmalar varsa, yerine yenilerini koyma zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada altından saray görmek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, başarılarını arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın saray görmek yüzünün hep güleceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına yorulur.

Rüyada dolmabahçe sarayını görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada uzaktan saray görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hasretliğin biteceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada saray gezmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, rızkının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saray gibi bir ev görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük bir saray görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, mutlu olacağınıza delalettir.

Rüyada adalet sarayı görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gulay

Rüyamda akrabamla altından demirleri olan çok büyük saray gibi bir evdeydim ama çok büyüktü beyaz duvar merdivenleri altindandi ne acaba