Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saray merdiveni görmek

Rüyada saray merdiveni görmek

Rüyada saray merdiveni görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, hoşluk içinde olacağına, hataların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saray merdiveni gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmelisiniz.

Rüyada saray merdiveni görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada saraydan kaçmak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, kafa dinleyeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde saray görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz sarayı görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz saray görmek bazı kayıplar olabileceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saray kapısı görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini sarayda görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, bol dua edeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına alamet eder.

Rüyada saray gezmek el attığı her işten zararla çıkacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments