Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir saray görmek

Rüyada büyük bir saray görmek

Rüyada büyük bir saray görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulur.

Rüyada büyük bir saray gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi sayılır; bazen başağrıları çekebilirsiniz.

Rüyada büyük bir saray görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına delalet eder.

Rüyada büyük saray görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzaktan saray görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, hikmete kavuşacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde saray görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada osmanlı sarayı görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, spor yapmaya başlanılacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarayda evlenmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada dolmabahçe sarayını görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada saray görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments