Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz saray görmek

Rüyada beyaz saray görmek

Rüyada beyaz saray görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz saray gördüyseniz:

  • Duygularınız veya egonuz nedeniyle amatör bir imaj çizme riskiniz olabilir.

Rüyada beyaz saray görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz sarayı görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, statü atlayacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saraydan kaçmak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sarayda yaşamak yeni bir yol tutulacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ishak paşa sarayı görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, hayatın tadına varacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada büyük saray görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada topkapı sarayını görmek işlerinizin bozulacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada saray gezmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments