Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karada gemiye binmek

Rüyada karada gemiye binmek

Rüyada karada gemiye binmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, hedeflerini tutturamayacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, kişinin fakirleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada karada gemiye binmek gördüyseniz:

  • Doğru yoldan ilerleyebilir veya daha anormal ya da kuraldışı diyebileceğimiz seçimler yapabilirsiniz.

Rüyada karada gemiye binmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada karadan gemi yürütmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına inanılır.

Rüyada gemileri karadan yürütmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemiyi karadan yürütmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karada yürüyen gemi görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalettir.

Rüyada gemiyi karada görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, kazancının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karada gemi görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işaret eder.

Rüyada gemiyle karada gitmek bir sebeple çok zarar edeceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments