Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlış gemiye binmek

Rüyada yanlış gemiye binmek

Rüyada yanlış gemiye binmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına yorulur.

Rüyada yanlış gemiye binmek gördüyseniz:

  • Herşeye inanırsanız sebepsiz yere telaşlanmış ya da kızmış olursunuz.

Rüyada yanlış gemiye binmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanlış minibüse binmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalettir.

Rüyada yanlış arabaya binmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanlış trene binmek hayır işleri ile uğraşılacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanlış dolmuşa binmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlış uçağa binmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada yanlış otobüse binmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Rüyada yanlış vapura binmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments