Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir eve taşınmak

Rüyada eski bir eve taşınmak

Rüyada eski bir eve taşınmak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, hak yemeyeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski bir eve taşınmak gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormanız durumunda istemediğiniz cevaplar alabilirsiniz.

Rüyada eski oturduğu eve taşınmak eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına delalettir.

Rüyada eski taşındığın evi görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada eski evden taşınmak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada eski bir eve taşındığını görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski evden yeni eve taşınmak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada eski bir eve taşınmak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çok eski bir eve taşınmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına inanılır.

Rüyada eski oturduğu eve geri taşınmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments