Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok eski bir eve taşınmak

Rüyada çok eski bir eve taşınmak

Rüyada çok eski bir eve taşınmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada çok eski bir eve taşınmak gördüyseniz:

  • İşleri istediğiniz şekilde ele alırsanız maddi manevi mutluluk fırsatınız var.

Rüyada eski eve geri taşınmak ticarette ilerleyeceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eve taşındığını görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski evden yeni eve taşınmak dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, işlerinde bereket olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada eski taşındığı evi görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, gamsız bir hayat süreceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına yorulur.

Rüyada eski büyük eve taşınmak kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada eski taşındığın evi görmek mutluluk bulacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski oturduğun eve taşınmak aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret eder.

Rüyada eski evden taşınmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments