Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski evden yeni eve taşınmak

Rüyada eski evden yeni eve taşınmak

Rüyada eski evden yeni eve taşınmak mal kaybına uğrayacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, güleceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eski evden yeni eve taşınmak gördüyseniz:

  • Kısa zamanda sıkılarak o ortamı terketme arzuları duyabilirsiniz.

Rüyada eski evden yeni eve taşınmak çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına rivayet eder.

Rüyada yeni evden eski eve taşınmak sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yeni eve taşındığını görmek hoşgörülü biri olunacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada yeni bi eve taşındığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada yeni bi eve taşınmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada yeni bir eve taşındığını görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına yorulur.

Rüyada yeni ev taşınmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, yol yordam öğretileceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yeni ve güzel bir eve taşınmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments