Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir eve taşındığını görmek

Rüyada eski bir eve taşındığını görmek

Rüyada eski bir eve taşındığını görmek duygularını açığa vuracağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına, bir üniversitede hoca olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski bir eve taşındığını gördüyseniz:

  • Sağlık olarak aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet etmeniz ihtimal dahilindedir.

Rüyada eski evden taşınmak helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eve taşınmak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir eve taşındığını görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada eski eve taşındığını görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eski oturduğu eve taşınmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada eski taşındığın evi görmek aylık gelirinin artacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok eski bir eve taşınmak günahların af olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada eski eve geri taşınmak atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, sevdikleri ile kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments