Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski taşındığın evi görmek

Rüyada eski taşındığın evi görmek

Rüyada eski taşındığın evi görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, maddi olarak büyüyeceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski taşındığın evi gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin isteklerinizi ya da koşullarınızı yerine getirmeleri konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada eski bir eve taşınmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski evden yeni eve taşınmak yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski evden taşınmak maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski büyük eve taşınmak çok mutlu ve sevinçli olacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski oturduğun eve taşınmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada eski oturduğu eve geri taşınmak umutlarının boşa çıkmayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni evden eski eve taşınmak korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada eski eve taşınmak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, rahat bir hayata başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments