Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir dostu görmek

Rüyada eski bir dostu görmek

Rüyada eski bir dostu görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına inanılır.

Rüyada eski bir dostu gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeye hazır olun.

Rüyada küs olduğun eski dostunu görmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına inanılır.

Rüyada çok eski bir dostu görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına alamet eder.

Rüyada eski bir dost görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski dostlar görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada eski bir dostla barışmak büyük sorunlar yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada eski dostla kavga etmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yüklü siparişler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bir dostu görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski dostunu görmek büyük bir karar verileceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments