Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir dost görmek

Rüyada eski bir dost görmek

Rüyada eski bir dost görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, ibadete ağırlık verileceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber delalettir.

Rüyada eski bir dost gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler lehinize sonuçlar doğurabilir.

Rüyada eski bir dostu görmek komşularla ters düşüleceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski dosta sarılmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok eski bir dostu görmek para yatıracağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir dostla barışmak rahmete vesile olacak gelişmelere, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına işaret eder.

Rüyada eski bir dost görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski dostlarını görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski bir dosta sarılmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada küs olduğun eski dostunu görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments