Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski dostlar görmek

Rüyada eski dostlar görmek

Rüyada eski dostlar görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yardım edeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada eski dostlar gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi takip etmek istemeyebilirler veya fikirlerinize katılmayabilirler.

Rüyada eski dostla kavga etmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski bir dosta sarılmak yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, yaşamına renk geleceğine işarettir.

Rüyada eski bir dostu görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, sıkıntılarını atlatacağına delalettir.

Rüyada eski dostlarını görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski bir dost görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada eski dostlar görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine işarettir.

Rüyada eski dostlarla yemek yemek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada eski dosta sarılmak sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, güzel bir haber almaya delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments