Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok eski bir dostu görmek

Rüyada çok eski bir dostu görmek

Rüyada çok eski bir dostu görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, çok üzüleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada çok eski bir dostu gördüyseniz:

  • Planlarınızı herkesin duyacağı şekilde dile getirmelisiniz.

Rüyada eski dostla kavga etmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada eski dostlar görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada eski dostlarını görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, geçecek güzel bir ömre rivayet etmektedir.

Rüyada eski dostunu görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski bir dostla barışmak kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Rüyada eski bir dosta sarılmak onurlu bir yaşam süreceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına inanılır.

Rüyada eski bir dost görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski dosta sarılmak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments