Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir dostla barışmak

Rüyada eski bir dostla barışmak

Rüyada eski bir dostla barışmak iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski bir dostla barışmak gördüyseniz:

  • Boşverilmiş hassas konular ön plana çıkabilir.

Rüyada eski bir dostla barışmak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dostunuzla barışmak dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, çekilen acıların unutulacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına işaret eder.

Rüyada eski dostlarla yemek yemek yorgun ve gergin günler geçireceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Rüyada eski dostla kavga etmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, güç ve kudret kazanacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok eski bir dostu görmek rakiplerini mağlup edeceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski dosta sarılmak kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, hedeflere ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada eski bir dost görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski dostlar görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments