Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir arkadaşına sarıldığını görmek

Rüyada eski bir arkadaşına sarıldığını görmek

Rüyada eski bir arkadaşına sarıldığını görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına alamet eder.

Rüyada eski bir arkadaşına sarıldığını gördüyseniz:

  • Sorumluluk yükleme niyetinde olan negatif kişilerden uzak durun.

Rüyada eski arkadaşla sarılmak hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, hastalıklarının biteceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Rüyada eski arkadaşlarına sarılmak edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada eski bir arkadaşına sarıldığını görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşına sarılmak çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, hasretin biteceğine işaret eder.

Rüyada eski erkek arkadaşına sarılmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, rızkın çoğalacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada eski arkadaşlara sarılmak bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına yorulmaktadır.

Rüyada eski bir arkadaşla sarılmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşa sarılıp ağlamak kötülüklerden uzaklaşacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments