Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilileri görmek

Rüyada eski sevgilileri görmek

Rüyada eski sevgilileri görmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilileri gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk veya medya konularında yenileyici etkiler veya yeni olanaklar kendini gösterebilir.

Rüyada eski sevgiliyle pasta yemek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi öldürdüğünü görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi saçları beyazlamış görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden yardım almak büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, moralinin yükseleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi hatırlamak yolculuğa çıkmaya, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, maddi anlamda güçleneceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle ilgili haber duymak üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi tartışmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada kendini eski sevgilinin evinde görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments