Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş eski sevgiliyi görmek

Rüyada ölmüş eski sevgiliyi görmek

Rüyada ölmüş eski sevgiliyi görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, iş kaybı yaşanacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada ölmüş eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Maddi değeri olan şeyleri korumalısınız.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisiyle konuşmak çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, kazançlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle oturup konuşmak kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yolculuğa çıkmak hem dua alacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, geriye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili için ağlamak düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini evlenirken görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisinin karısını görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi ve babasını görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, sevinç ve sürura alamet eder.

Rüyada eski sevgilinizi görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments