Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle asansöre binmek

Rüyada eski sevgiliyle asansöre binmek

Rüyada eski sevgiliyle asansöre binmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle asansöre binmek gördüyseniz:

  • Belli bir durum hakkında bazı kişileri bilgilendirmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle asansöre binmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, şansın önünün kesileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada eski asansöre binmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle otobüse binmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle trene binmek sıkıntıların biteceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle motora binmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle uçağa binmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle arabaya binmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, büyük adımlar atacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle bisiklete binmek ağız tadının kaçacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments