Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşla buluşmak

Rüyada bir arkadaşla buluşmak

Rüyada bir arkadaşla buluşmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşla buluşmak gördüyseniz:

  • Planlarda ani değişiklikler yapılması veya beklenmedik şekilde değişen planlara uyum sağlamak gerekebilir.

Rüyada arkadaşla buluşmak ters giden olayların düzeltileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşla buluşmak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada eski arkadaşlarla buluşmak kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, maddi gücünün de daimi olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşlarla buluşmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta buluşmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği biriyle buluşmak üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, yeni bir yola gireceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği erkekle buluşmak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş biriyle buluşmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, maddi olarak güç kazanacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments