Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarla buluşmak

Rüyada arkadaşlarla buluşmak

Rüyada arkadaşlarla buluşmak hem yıpranacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşlarla buluşmak gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, evle bağlantılı kişileri veya ailenizi ilgilendiren konuların ön plana çıkabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada arkadaşlarla buluşmak hayırlı işlerde yer alacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine delalettir.

Rüyada eski arkadaşlarla buluşmak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, küslükleri gidereceğine alamet eder.

Rüyada bir arkadaşla buluşmak bereketli yağmurlara, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşla buluşmak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada köprüde buluşmak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle buluşmak zorluklarının biteceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle buluşmak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle buluşmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yokluk içine gireceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments