Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşla kavga ettiğini görmek

Rüyada arkadaşla kavga ettiğini görmek

Rüyada arkadaşla kavga ettiğini görmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, zafer elde edileceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada arkadaşla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Çevrenzdeki bir anlaşmazlıktan, durum sizin konularınıza da yansıyacağı için oldukça rahatsız olacaksınız.

Rüyada bir arkadaşının kavga ettiğini görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına yorulur.

Rüyada yakın arkadaşınla kavga ettiğini görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşların kavga ettiğini görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına yorulur.

Rüyada arkadaşıyla kavga ettiğini görmek özgüveninde artış yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine işarettir.

Rüyada okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının kavga ettiğini görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada yakın arkadaşıyla kavga ettiğini görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, rızkın genişlemesine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşınla kavga ettiğini görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments