Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın kavga ettiğini görmek

Rüyada arkadaşın kavga ettiğini görmek

Rüyada arkadaşın kavga ettiğini görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, özgüveninin yerine geleceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, hedeflerine ulaşacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşın kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatlı davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada bir arkadaşının kavga ettiğini görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşın kavga ettiğini görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada yakın arkadaşınla kavga ettiğini görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada bir arkadaşınla kavga ettiğini görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşlarının kavga ettiğini görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki arkadaşının kavga ettiğini görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşın kavga ettiğini görmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments