Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz açık kapı görmek

Rüyada beyaz açık kapı görmek

Rüyada beyaz açık kapı görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, hayatından çıkaracağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye yorulur.

Rüyada beyaz açık kapı gördüyseniz:

  • Kendinizi birşeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Rüyada beyaz açık kapı görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada evin kapısını açık bırakmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, geçiminin kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada evin kapısını açık bulmak ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada açık kapı pencere görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine delalet eder.

Rüyada evinin kapısının açık olduğunu görmek bol kazanç elde edileceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Rüyada kapıyı açık görmek yüksek makamlara geleceğine, belalara denk gelmeyeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşunun kapısını açık görmek başarıyla geleceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına alamet eder.

Rüyada evin kapılarını açık görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments