Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski ama güzel ev görmek

Rüyada eski ama güzel ev görmek

Rüyada eski ama güzel ev görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, bir daha kopmayacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada eski ama güzel ev gördüyseniz:

  • Yeni bir etaba geçen plan veya projelerinizi hareketlendirme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada eski ama güzel ev görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada eski ama temiz ev görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenmemek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, namaz kılacağına, gerginliğin biteceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenememek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski güzel ev görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, oldukça uzun bir yolculuğa, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski evi güzel görmek toparlanmasının da uzun süreceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına işaret eder.

Rüyada bağırmak ama sesi çıkmamak kendisine olan güveninin azalacağına, kazancının yerine gelmesine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabeye gitmek ama görememek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, haneye nifak gireceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments