Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski güzel ev görmek

Rüyada eski güzel ev görmek

Rüyada eski güzel ev görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, yenileneceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına yorulur.

Rüyada eski güzel ev gördüyseniz:

  • Bilindiği gibi sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.

Rüyada eski güzel ev görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada eski evi güzel görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski ama güzel ev görmek kötü ve zor günler geçireceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi güzel görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak bir düşmanın kötü haberini almaya, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine delalettir.

Rüyada geniş güzel ev görmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına inanılır.

Rüyada yeni ve güzel bir eve taşınmak umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments