Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giymek ama evlenememek

Rüyada gelinlik giymek ama evlenememek

Rüyada gelinlik giymek ama evlenememek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hayırlı haberler alacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenememek gördüyseniz:

  • Akşama doğru saatlerden itibaren takıntılı düşünceler ön plana çıkabilir.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenememek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, zenginlik içinde olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenmemek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada gelinlik giymek ama mutsuz olmak gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına delalet eder.

Rüyada gelinlik giymek ama giymemek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymek ama beğenmemek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada evlenmek ama gelinlik giyememek insanları kıracağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına inanılır.

Rüyada eski ama güzel ev görmek edilen duaların tutacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına yorulur.

Rüyada eski ama temiz ev görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, geçineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments