Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda biriyle tartışmak

Rüyada telefonda biriyle tartışmak

Rüyada telefonda biriyle tartışmak göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına inanılır.

Rüyada telefonda biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada telefonda biriyle tartışmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, gerginliğin biteceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşiyle telefonda tartışmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonda tartışmak ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle telefonda tartışmak kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonla tartışmak gururlu bir hayat süreceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada ölülerle tartışmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına yorulur.

Rüyada ölen biriyle tartışmak sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments