Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda tartışmak

Rüyada telefonda tartışmak

Rüyada telefonda tartışmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, dinde olgunlaşacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada telefonda tartışmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmakta fayda var.

Rüyada eşiyle telefonda tartışmak herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, çok kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda biriyle tartışmak borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada telefonla tartışmak sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada telefonda tartışmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada biriyle telefonda tartışmak ekmek bulamayacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocayla tartışmak hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle tartışmak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments