Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini dövdüğünü görmek

Rüyada eşini dövdüğünü görmek

Rüyada eşini dövdüğünü görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini dövdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı komplikasyonların kendi kendine iyileşmesi için dua etmek yerine, bir şeyler yapmanız ya da önemsiz şeyleri tamamen göz ardı etmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada eşinin birini dövdüğünü görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine alamet eder.

Rüyada eş dövmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi eşini dövmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işarettir.

Rüyada eski eşini dövmek hayırlı adımlar atacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada eşinin dövmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Rüyada eşine dövmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin seni dövdüğünü görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin dövdüğünü görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, sağlığını geri kazanacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments