Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin ayağının kesildiğini görmek

Rüyada annesinin ayağının kesildiğini görmek

Rüyada annesinin ayağının kesildiğini görmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada annesinin ayağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Tecrübelerinize güvenin.

Rüyada annesinin ayağının kesildiğini görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağını kesildiğini görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada ayağı kesilmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına yorulur.

Rüyada ayaklari kesilmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin ayağının kesildiğini görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının ayaklarının kesildiğini görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments