Rüyada ayağı kesilmek

Rüyada ayağı kesilmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ayağı kesilmek gördüyseniz:

  • Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Rüyada ayak parmağının kesildiğini görmek sağlığının kötüye gideceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına yorulur.

Rüyada sağ ayağının kesildiğini görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, çok mutlu olacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileklerinin kesildiğini görmek verilen emeklerin heba olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, moralinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada birinin ayaklarının kesildiğini görmek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, kişinin muradına ereceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarının kesildiğini görmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada ayak kesildiğini görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek maddi anlamda zarar edeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top