Rüyada ayağını kesildiğini görmek

Rüyada ayağını kesildiğini görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağını kesildiğini gördüyseniz:

  • Maddi veya iş hayatınız anlamında pahalıya patlayabilecek bedellere mal olacak adımlar atmaktan ya da sınır ihlali yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada ayak kesilmesini görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına inanılır.

Rüyada ayağın kesilmesini görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek hükmünün geçmeyeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarının altının kesildiğini görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada ayağı yerden kesilmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ayaklarının kesildiğini görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada ayak bileklerinin kesildiğini görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada annesinin ayağının kesildiğini görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, insanlardan takdir toplayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top