Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin üzerine kuma getirmek

Rüyada eşinin üzerine kuma getirmek

Rüyada eşinin üzerine kuma getirmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, dertlerine çare bulacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin üzerine kuma getirmek gördüyseniz:

  • Parasal konuları hallediyorsunuz.

Rüyada eşinin kuma getirdiğini görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin üzerine kuma getirmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına alamet eder.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada eşine kuma getirmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına inanılır.

Rüyada üzerine kuma getirmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sevdiklerini de koruyacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstüne kuma getirmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments