Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin sözlendiğini görmek

Rüyada eşinin sözlendiğini görmek

Rüyada eşinin sözlendiğini görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, işlerinin duracağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin sözlendiğini gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşları işin içerisine çekebilecek işlerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada eşinin sözlendiğini görmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada sözlendiği kişiyi görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sözlendiğini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının sözlendiğini görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle sözlenmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, kulluk derecesinin artmasına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına işarettir.

Rüyada sözlenmek nişanlanmak moralinin genel olarak yerinde olacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birisiyle sözlenmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasıyla sözlenmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments