Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının sözlendiğini görmek

Rüyada arkadaşının sözlendiğini görmek

Rüyada arkadaşının sözlendiğini görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının sözlendiğini gördüyseniz:

  • Bir gecikme söz konusu ise, büyük resimde uyarlamalar yapılması gerektiği için olabilir.

Rüyada arkadaşının sözlendiğini görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine işaret eder.

Rüyada sözlendiğimi görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ablasının sözlendiğini görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı biriyle sözlenmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada başka birinin sözlendiğini görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sözlendiğini görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük takmak sözlenmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada biriyle sözlendiğini görmek başarı ve zenginlik getireceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments