Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle sözlenmek

Rüyada biriyle sözlenmek

Rüyada biriyle sözlenmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada biriyle sözlenmek gördüyseniz:

  • Kendinizi estetik, romantik veya entelektüel yeni akımlara veya planlara kaptırabilirsiniz.

Rüyada tanıdık biriyle sözlenmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, can bulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin insanla sözlenmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yüzük takmak sözlenmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinle sözlendiğini görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada zorla sözlenmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sözlendiğini görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin sözlendiğini görmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının sözlendiğini görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments