Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sözlenmek nişanlanmak

Rüyada sözlenmek nişanlanmak

Rüyada sözlenmek nişanlanmak hayata küseceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sözlenmek nişanlanmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok fazla karışıklık varsa, görülmeyen bir değişiklik, elde etmek istediğiniz şeylere ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada sözlenmek nişanlanmak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada zorla sözlendiğini görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, mali gücünü yitireceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle sözlenmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada sözlendiğimi görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının sözlendiğini görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına delalettir.

Rüyada eşinin sözlendiğini görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle sözlendiğini görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada birisiyle sözlenmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments