Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle sözlenmek

Rüyada birisiyle sözlenmek

Rüyada birisiyle sözlenmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisiyle sözlenmek gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla şey yapmak ya da çok fazla şeye sahip olmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada akrabayla sözlenmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın biriyle sözlenmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendinin sözlendiğini görmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, arabuluculuk yapılacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin insanla sözlenmek büyük sıkıntıları olmayacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada zorla sözlendiğini görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada istemeden sözlenmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlendiğini görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada birisiyle sözlenmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments