Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin sevmediğini görmek

Rüyada eşinin sevmediğini görmek

Rüyada eşinin sevmediğini görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, zorluklarının kalmayacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, ulvi kimse haline geleceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına yorulur.

Rüyada eşinin sevmediğini gördüyseniz:

  • Belli bir konu, karar veya macera hakkında tereddütleriniz varsa konuyu zorlamanın bir manası olmayabilir.

Rüyada eşinin sevmediğini görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediği birinden kaçmak aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birine tokat atmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birine para vermek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet eder.

Rüyada sevmediğin birine yardım etmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, daha fazla gelire kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevmediğin birine küfür etmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına işarettir.

Rüyada sevmediği birini öpmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına rivayet eder.

Rüyada sizi seven birini görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments