Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sizi seven birini görmek

Rüyada sizi seven birini görmek

Rüyada sizi seven birini görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, kendisine olan güveninin artacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sizi seven birini gördüyseniz:

  • Ani tepkileri olan kişilerden uzak durun.

Rüyada sizi seven birini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada size seven birini görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşamın kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada sizi sevmeyen birini görmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sizi vurduğunu görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine inanılır.

Rüyada birinin size ateş ettiğini görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin sizi öptüğünü görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine yorulur.

Rüyada babanızın size kızdığını görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin sizinle konuştuğunu görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments