Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin birine küfür etmek

Rüyada sevmediğin birine küfür etmek

Rüyada sevmediğin birine küfür etmek masa başı bir işe girileceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, hastalıkların kalmayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına delalettir.

Rüyada sevmediğin birine küfür etmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bire erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Rüyada sevmediğin birine küfür etmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine yorulur.

Rüyada küfür edilmek eksiklerinin farkına varacağına, moral bulacağına, çok güzel işlere gireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birine küfür etmek gittiği yolda yalnız kalacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının küfür ettiğini görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine küfür etmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Rüyada küfür duymak maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada küfür eden kadın görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinin sana küfür ettiğini görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments