Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sakalının uzadığını görmek

Rüyada birinin sakalının uzadığını görmek

Rüyada birinin sakalının uzadığını görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına işarettir.

Rüyada birinin sakalının uzadığını gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Rüyada sakalı uzamak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin sakalının uzadığını görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, kendine çeki düzen vereceğine, el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada saçı sakalı uzamak mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakalını uzadığını görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada kocasının sakalının uzadığını görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birinin sakalının uzadığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada sakal uzamak kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments