Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal uzamak

Rüyada sakal uzamak

Rüyada sakal uzamak özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sakal uzamak gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü serbest bırakın, fikirler birbirleriyle yarışabilir.

Rüyada eşinin sakalının uzadığını görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakalını uzadığını görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına delalet eder.

Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçı sakalı uzamak böylece yüzünün güleceğine, adının fesada karışacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine alamet eder.

Rüyada sakal uzamak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına inanılır.

Rüyada sakalı uzamak işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, büyük başarılara kazanılacağına, aradaki buzların eritileceğine delalet eder.

Rüyada kocasının sakalının uzadığını görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin sakalının uzadığını görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments