Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı sakalı uzamak

Rüyada saçı sakalı uzamak

Rüyada saçı sakalı uzamak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, şöhret elde edeceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, moralinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada saçı sakalı uzamak gördüyseniz:

  • Farklı alternatiflere sahipseniz hangi fırsatı değerlendireceğinize odaklanabilirsiniz.

Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret eder.

Rüyada saçı sakalı uzamak işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada birinin sakalının uzadığını görmek büyük kazançlar sağlayacağına, hem de zengin biri olacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının sakalının uzadığını görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin sakalının uzadığını görmek çok mutlu günler geçireceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine inanılır.

Rüyada sakalını uzadığını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, malının ve aşının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada sakalı uzamak eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine işarettir.

Rüyada sakal uzamak yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments