Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakalı uzamak

Rüyada sakalı uzamak

Rüyada sakalı uzamak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine alamet eder.

Rüyada sakalı uzamak gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz, oysa bazı şeyler tatmin edici boyutlara ulaşacak.

Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının sakalının uzadığını görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, maddi anlamda zayıflayacağına inanılır.

Rüyada sakalı uzamak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sakal uzamak mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakalını uzadığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada saçı sakalı uzamak dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, daha geniş rızık elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada eşinin sakalının uzadığını görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin sakalının uzadığını görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments